Despre noi

Poate vă întrebați de ce STIGMOVA și care este însemnătatea acestui cuvânt. “Stigmi” în limba greacă înseamnă moment de aici și cuvintele după care ne ghidăm: Moment din evenimentul tău.

Fiecare eveniment este împărțit în momente iar aceste momente sunt importante pentru noi. În ele se găsesc detaliile care fac diferența, diferență care va transforma evenimentul tău într-unul unic, într-unul memorabil. Evenimentul tău poate să fie o nuntă, o petrecere, un botez, o campanie publicitară, o conferință, un summit, un târg, o expoziție sau o inaugurare (de: reprezentanță, showroom, magazin, centru comercial etc). Pentru aceste evenimente vă stau la dispoziție echipe de hostesse, domnișoare de onoare și promoteri, echipe pregătite să aducă un plus necesar care să facă diferența.

STIGMOVA este formată dintr-o echipă tânără și fascinată de ceea ce înseamnă profesionalismul în lumea evenimentelor. Deși o companie tânără, echipa Stigmova beneficiază de o experiență de 7 ani în domeniul publicității și mai bine de 10 ani în domeniul vânzărilor. Lucrăm la standarde înalte și vrem să implementăm rapid nevoile clienților noștri.

Știm ce înseamnă organizarea, seriozitatea, respectul și mai mult decât atât, știm ce înseamnă un moment important din evenimentul tău.